Spinatsalat med ærter og feta

Spinatsalat med ærter og feta

Share with:


Jeg har ikke været så aktiv med bloggen det sidste stykke tid. Det skyldes at jeg er i gang med at afslutte mit sidste skoleophold, som gerne skulle ende med en bestået svendeprøve. Jeg har derfor koncentreret mig om at få lavet en flot besvarelse af opgaven som omhandlede børn på julemærkehjem. Men som en lille overspringshandling, imens jeg prøver at forberede mig mentalt til mine prøve i næste uge, får i her opskriften på den nemmeste salat. Den er fra en af de første kogebøger fra Jamie Oliver, men jeg hænger mig ikke så meget i mængdeforholdet ved denne salat. Det bliver bare ikke meget nemmere….

Spinatsalat med ærter og feta

Babyspinat
Friske danske ærter eller gode ærter fra frost (optøede)
Din favoritfeta
Olivenolie
Citronsaft
Peber
Evt. salt

Vask babyspinaten rigtig godt i iskoldt vand. Et godt tip til babyspinat eller andre salater som er blevet lidt triste (men ikke dårlige) er at smide dem i en balje koldt vand tilsat lidt isterninger. lad dem stå 10-20 minutter, og bladene skulle gerne være blevet sprøde igen. Slyng spinaten i en salatslynge/pose eller lad dem dryppe godt af i et dørslag inden de anrettes på et fad. Bælg ærter og fordel dem over spinatbladene. Skær fetaen i tern eller smuldr den over salaten. Dryp med god olivenolie, friskpresset citronsaft og kom lidt friskkværnet peber henover. Server salaten som tilbehør til varm mad eller som en god frokost med godt brød til. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *