Sildesalat med rødbede

Sildesalat med rødbede

Share with:


Ligesom Lillys ørredsalat, er denne sildesalat med rødbede også en favorit på mit frokostbord. Generelt er jeg bare glad for både fisk og pålægssalater på mit friskbagte rugbrød. Så dette er jo en perfekt kombination af begge dele. Jeg bruger en smule pasta i mine pålægssalater med fisk og skaldyr. Det gør jeg af den ene grund, at pastaen suger den overskydende væske som ellers ville gøre salaten tynd og “vandet”.

Denne sildesalat spiste min mand og jeg til vores egen, lille påskefrokost i år. Når nu coronavirussen satte en stopper for den sædvanlige familiefrokost, så måtte vi jo gøre det lidt ekstra lækkert for, at opveje for det manglende selskab. Vi sørgede bestemt også for at skylle efter med en god øl og en snaps. Omend det var hyggeligt, så jeg glæder mig godt nok til almindelige tilstande igen.

Sildesalat med rødbede

3 stk marinerede sildefiletter (ca. 250 gram)
30 gram orzo eller suppehorn
50 gram drueagurk
75 gram rødløg
75 gram syltet rødbede
1 stængel bladselleri
75 gram god mayonnaise (gerne hjemmelavet)

Start med at koge orzo eller suppehorn efter anvisningen på pakken. Lad pastaen køle af.

Skær sildefiletter i 1×1 cm tern. Snit drueagurk, rødløg, rødbede og bladselleri fint. Rør hele molevitten sammen og smag til med salt og peber.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *