Kryddersmør med Must Have Mix
I samarbejde med By Svane
I forlængelse af indlægget i går, er der i dag mere kryddersmør på bloggen; kryddersmør med Must Have Mix.
Must Have Mix er den skønne krydderblanding fra SMAG By Svane med oregano, hvidløg og chili.
Smørret er oplagt til grillmaden, både ovenpå de røde bøffer og de grillede majskolber, men kryddersmør kan også anvendes som en super nem pastasauce. Du får i dag opskriften på begge dele.
Som jeg tidligere har sagt, så er Must Have Mix helt perfekt til de italiensk-inspirerede retter, men også til de mere rustikke kød og grillretter. Smørret her vil gøre sig godt på sommerbordet både til de nye, kogte kartofler, til de grillede bøffer eller grøntsager og til det gode brød.
Smørret er nemt at lave og det kan opbevares på frost, så på travle hverdagsaftener, kan man hurtigt trylle en velsmagende pastaret frem.
Kryddersmør med Must Have Mix.
200 gram smør
2-3 tsk Must Have Mix
½ tsk flagesalt
Tag smørret ud fra køleskabet og skær det i tern. Kom det i en skål og lad smørret stå ved stuetemperatur til det bliver blødt. Rør smørret med Must Have Mix og flagesalt. Kom smørret i en passende beholder eller rul det til en rulle i lidt husholdningsfilm eller bagepapir. Læg smørret på køl og lad det sætte sig igen.
Ved servering kan smørrullen evt. rulles i lidt ekstra Must Have Mix.
Nem pastaret med kryddersmør
(3-4 pers.)
500 gram tørret pasta
100-150 gram kryddersmør med Must Have Mix
Kogevand fra pastaen
Servering
Must Have Mix
Friskrevet parmesan
Skær smørret i tern. Kog pastaen til den er næsten mør – et par minutter mindre end anvisningen på pakken. Tag 2-3 dl af kogevandet fra pastaen fra inden pastaen drænes. Når pastaen er drænet for det meste af vandet, kommes den tilbage i gryden og sættes over jævn varme på kogepladen. Tilsæt smørret og rør det ud i den varme pasta. Tilsæt evt. lidt af kogevandet hvis pastaen koger tør. Når smørret er smeltet, pastaen er al dente og smør og kogevand har dannet en cremet sauce, er retten klar til servering.
Server med friskrevet parmesan på toppen og evt. et ekstra drys Must Have Mix.