“Hotduck”

“Hotduck”

Share with:


Da jeg sidst var i København og  handlede lidt gode varer med hjem fra Torvehallerne, købte jeg nogle andepølser hos Cleavers Market. De var tiltænkt en god, gammeldags luksus hotdog med det hele – inspireret af Brdr. Prices fast food program for ikke så længe siden. Men den første pakke pølser blev altså til en “hotduck” – hjemmelavede hotdogbrød smurt med anderillette og sennep, fyldt med en ristet andepølse og toppet med en lækker rødløgskompot.

Rilletten er sådan set bare confiterede andelår, som jeg har trevlet fra hinanden, kogt op i lidt vand og smagt til med salt og peber, inden det kom i glas og blev sat i køleskabet. En slags andesylte…

“Hotducks”

Andepølser – eller en anden pølse af god kvalitet
Anderillette
Sennep
Rødløgskompot
Pølsebrød

Rødløgskompot fra “Almanak”

150 gram rødløg
50 gram sukker
½ dl æbleeddike
½ dl vand
1 spsk grov sennep
Salt
Peber

Hak rødløg fint og kom det i en gryde sammen med sukker, eddike og vand. Kog det godt sammen i ca. 5 minutter til det er en god, tyk kompot. Smag til med grov sennep.

Servering

Skær et lunt hotdogbrød næsten igennem og smør bunden med en god klassisk sennep. Derefter et godt lag anderillette. Læg en ristet pølse af god kvalitet – gerne en andepølse hvis du kan få det – og top din hotduck med lun rødløgskompot og et drys karse. 

Velbekomme!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *